Přeskočit na hlavní obsah
Integrace s Lnk.Bio
Klára Palkosková avatar
Autor: Klára Palkosková
Aktualizováno před více než týdnem

Budování a pravidelná interakce s komunitou je důležitou součástí online světa.
Integrace mezi Ecomailem a Lnk.Bio je jednou z možností, jak tento proces zautomatizovat.

Jednoduše propojte všechny své důležité odkazy včetně okénka pro přihlášení k odběru newsletteru s Lnk.Bio účtem. Když se nový zákazník přihlásí, je automaticky převeden do Ecomailu, kde se stává součástí e-mailingové databáze na kterou můžete vysílat své newslettery. Pro více informací navštivte oficiální web Lnk.Bio nebo návod k propojení Lnk.Bio s Ecomailem.

Popíšeme zde, jaké jsou hlavní výhody integrace. 👇

1. Automatická synchronizace kontaktů

Každý nově přihlášený je automaticky převeden to databáze kontaktů přímo v Ecomailu. Žádný kontakt se neztratí a ihned se může stát součástí automatizace. Může například obdržet uvítací e-mail. Díky tomuto procesu můžete zapomenout na manuální a nudné nahrávání databáze. Ušetříte spousty času a můžete se soustředit na tvorbu obsahu nebo třeba plánování další mailingové kampaně.

2. Aktualizace kontaktů v reálném čase

Kontakty jsou synchronizovány v reálném čase, což umožňuje okamžitý přístup k novým informacím o odběratelích v Ecomail účtu. Díky tomu se zvyšuje pravděpodobnost, že se z nového odběratele stane věrný a dlouhodobý zákazník.


3. Snadná instalace bez náročného kódování

Celá instalace zabere jen dvě minuty. Je přístupná pro každého, bez ohledu na technické dovednosti, což činí proces integrace rychlým a bezproblémovým.

Proč právě tato integrace?

Integrace Ecomailu s Lnk.Bio je skvělá alternativa pro sběr nových kontaktů a zefektivnění vašeho e-mailového marketingu.

  • Automatická synchronizace kontaktů vám šetří čas.

  • Aktualizace v reálném čase umožňují okamžitou interakci s novými odběrateli.

  • Instalace bez nutnosti kódování je rychlá a snadná.

💭 Nenašli jste odpověď? Napište nám na chat nebo e-mail support@ecomail.cz. 😊


Dostali jste odpověď na svou otázku?