Přeskočit na hlavní obsah
Integrace s Leady

Propojte svůj Ecomail účet s platformou Leady a zjistěte tak další informace o chování vašich kontaktů. Propojení je snadné.

Klára Palkosková avatar
Autor: Klára Palkosková
Aktualizováno před více než týdnem

Získejte širší povědomí o kontaktech ve vaší databázi –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ propojte Ecomail účet s platformou Leady. Díky integraci můžete sledovat návštěvy konkrétních uživatelů poté, co kliknou ve vašem newsletteru na odkaz, který směřuje na váš web.

V tomto článku se dozvíte:

1. Co doplněk umožňuje

  • sledování pohybu uživatele na vašem webu pomocí trackovacího kódu – prokliky, navštívené stránky, délku pobytu na stránce

  • analýzu toho, co příjemce newsletteru zajímá – lze přidat také další parametry, jako je obrat, počet zaměstnanců nebo obor

  • díky získaným informacím můžete tvořit segmenty další rozesílku personalizovat

2. Jak propojit Ecomail s Leady

  1. Přihlaste do svého Ecomail účtu. Přejděte do sekce API klíč naleznete v pravém horním rohu > Správa účtu > Pro vývojáře, odkud ho můžete zkopírovat.

  2. Přihlaste se do účtu v Leadech. Přejděte zde do sekce Napojení a zvolte Ecomail. Do pole vložte Klíč k API vložte zkopírovaný API klíč.


A hodnotu uložte. Tímto je integrace dokončena. ✅

3. Po úspěšném provedení integrace uvidíte ve svém Ecomail účtu v sekci Správa účtu -> Pro vývojáře vyplněné pole Adresa webhooku.

Leady přepošlou události také na vaše servery prostřednictvím URL parametru forward_url.

Integrace s Leady na případnou již existující integraci, ve které využíváte vlastní webhooky, nemá vliv.

💭 Nenašli jste odpověď? Napište nám na chat nebo e-mail support@ecomail.cz. 😊


Dostali jste odpověď na svou otázku?